Elk jaar ga ik met het gezin in de zomervakantie vanaf Schiphol naar een leuke verre bestemming in het buitenland. Tijdens onze vakantie parkeren wij onze auto bij één van de parkeeraanbieders die rondom Schiphol zijn gelegen. Er zijn talloze mogelijkheden, waardoor je soms door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Omdat ik al jaren gebruik maak van de verschillende parkeermogelijkheden wil ik u als lezer graag wat handvatten bieden om een keuze te kunnen maken tussen de diverse parkeeraanbieders.

Parkeeraanbieders Schiphol

Naast Schiphol zelf zijn er veel verschillende parkeeraanbieders gevestigd rondom Schiphol waar je auto veilig kan worden geparkeerd. Zoals u zult weten is parkeren op Schiphol zelf erg duur. Er zijn echter voordeligere mogelijkheden, waar ik zelf ook altijd gebruik van maak tijdens mijn vakantie.

Er zijn zo’n dertig parkeeraanbieders rondom Schiphol gevestigd. Hier kunt u uw auto zowel buiten als binnen veilig parkeren. U kunt zelfs gebruik maken van valet parking en andere services zoals uw auto laten wassen, stofzuigen, cleaning, een APK of een onderhoudsbeurt. Genoeg alternatieven dus naast de bekende parkeermogelijkheden van Schiphol.

Wellicht bent u niet bekend met het concept van valet. Valet parking houdt in dat u met uw eigen auto naar de vertrekterminal van Schiphol rijdt. Hier zal een medewerker van het parkeerbedrijf u opwachten en uw auto meenemen naar haar beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst van uw vakantie zal uw auto weer gereed zijn staan voor de aankomsthal. Het voordeel hiervan is dat u rechtstreeks naar de vertrekterminal kan rijden zonder eerst een parkeerplek te zoeken. U bespaart hiermee tijd en kunt op een relaxte manier aan uw vakantie beginnen.

Indien u geen valet wenst zult u per shuttlebus naar de terminal gebracht worden. Bij terugkomst staat de shuttlebus weer op u te wachten om u naar uw auto te brengen. Deze shuttleservice zit bij alle parkeeraanbieders bij de prijs inbegrepen.

Juiste parkeeraanbieder

Maar waar kunt u nu het beste uw auto parkeren? Gaat u voor prijs of service? Zelf boek ik altijd een parkeerplek via de website www.parkerenschipholairport.com Op deze website worden alle parkeeraanbieders rondom Schiphol weergegeven.

U kunt de verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijken op o.a. prijs, afstand tot Schiphol en waardering van klanten. Ook staan hier ervaringen op van klanten die u voor zijn gegaan. Zo kunt u precies lezen hoe uw voorganger het heeft ervaren.

Ik ga zelf altijd voor een parkeeraanbieder die dichtbij Schiphol is gelegen en een scherp parkeertarief aanbiedt. www.parkerenschipholairport.com geeft mij hier het juiste inzicht in. Ik kan u dan ook allen aanraden om eens de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Het kan soms vele euro´s schelen!