Hoe werkt het?

Wil je jouw reiservaringen delen met een groot publiek? Vakantieblogger.nl biedt je de mogelijkheid om jouw verhalen, tips en adviezen te delen met duizenden Nederlandstalige reizigers over de hele wereld!

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde reizigers die ons kunnen helpen om ons aanbod aan reisbestemmingen en tips uit te breiden. Bij Vakantieblogger.nl zijn we ervan overtuigd dat iedereen unieke reiservaringen heeft die waardevol zijn om te delen.

Het is heel eenvoudig om een gastartikel in te sturen. Je kunt gewoon een e-mail sturen naar ons team met jouw voorstel of volledig uitgewerkte artikel. Onze redactie zal jouw inzending zorgvuldig bekijken en beoordelen of het past bij ons aanbod aan reisbestemmingen en tips.

Als jouw artikel wordt geaccepteerd, wordt het gepubliceerd op onze website en zou je dit kunnen gebruiken voor je eigen social media kanalen. Op deze manier kan jouw artikel duizenden reizigers inspireren en helpen bij het plannen van hun volgende avontuur.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe bijdragers, dus stuur ons gerust jouw ideeën! We zijn benieuwd naar jouw verhalen en kunnen niet wachten om ze te delen met ons publiek.

Richtlijnen voor het plaatsen van artikelen

Natuurlijk moeten de door jou geplaatste blogs wel aan een paar voorwaarden voldoen. Die voorwaarden zijn echter eenvoudig en voor iedereen te begrijpen:

  • Racistische, haatdragende en pornografische teksten zijn niet toegestaan. Dergelijke artikelen worden direct verwijderd.
  • Je artikel moet zorgvuldig geschreven zijn, met een goede opbouw en aandacht voor spelling en grammatica.
  • Je artikel mag je eigen website of andere websites promoten, maar mag niet ronduit commercieel zijn. Voor het plaatsen van commerciële artikelen hebben we speciale gesponsorde artikelen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Je artikel dient minimaal 300 woorden lang te zijn en mag niet ook al op een andere plek op internet gepubliceerd zijn. Hoe langer je artikel is, hoe beter de advertenties erop af kunnen worden gestemd. Schroom dus niet om ook langere artikelen te plaatsen.
  • Gebruik tussenkopjes en een alinea-indeling om je tekst leesbaar te houden! Hele lappen tekst zonder onderbreking zijn moeilijk te lezen van het beeldscherm.
  • Heb je beeld- of videomateriaal? Mooi! Dat kan je artikel flink verlevendigen. Voeg je afbeeldingen en YouTube-video’s gerust toe aan je artikel.
  • VakantieBlogger.nl behoudt zich het recht voor je artikelen aan te passen, in te korten, uit te breiden of te verbeteren. Ook kunnen we je artikelen wanneer we het niet passend vinden zonder opgaaf van redenen van de site verwijderen.

Deel nu jouw vakantie-ervaringen!

Deel nu je vakantie-ervaringen door een mailtje te sturen naar administratie@y-catcher.nl. Je artikel kunnen we op korte termijn publiceren!