Ontdek de leukste vakantieblogs

Hieronder hebben wij de vakantie blogs waar wij voor schrijven op een rij gezet. Eigenlijk schrijven wij voornamelijk voor vakantie sites, maar we hebben ook een leuke site over een gezonde levenstijl. Voor ons staat unieke content centraal. Regelmatig maken wij zelf reviews voor hotels en vakantieparken. Hopelijk bevallen onze verschillende vakantieblogs voor je!

Mocht jezelf ook willen publishen op een van onze verschillende vakantieblogs, vraag dan onze mediakit op bij Melvin: melvin@y-catcher.nl. Help ons daarmee onze sites te verbeteren, mensen te inspireren en geniet van je vakantieverhaal op het internet! Ook werken wij nauw samen met affiliate-netwerken. De websites waar wij over schrijven:

Ontdek hier onze verschillende vakantieblogs:


Vakantie voor Tieners

Vakantie voor tieners

Onze vakantieblog website dat zich focust op vakanties met tieners. Soms is het lastig om voor ouders een vakantiebestemming te vinden om naar toe te gaan met hun tieners. Onze eerste vakantiesite waar we ontzettend trots op zijn.

Vakantievoortieners.nl


FrankrijkVakantieland.nl

Frankrijk Vakantieland

FrankrijkVakantieland.nl bestaat al 22 jaar. De oudste Nederlandstalige site met alle informatie die je zoekt voor je vakantie naar Frankrijk. Van stedentrips in Noord-Frankrijk tot zonvakanties in het Zuiden van Frankrijk.

FrankrijkVakantieland.nl


Parijsalacarte.nl

Parijs a la Carte

Jenny is verliefd op Parijs en dat kan je zien aan de website! Alle informatie wat je wilt weten over Parijs is hier vinden. Jenny gaat dan ook om de paar maanden naar Parijs om de stad te ontdekken en om foto’s te maken. Veel informatie over hotels, wandelroutes, activiteiten, bezienswaardigheden, actualiteiten en openbaar vervoer.

Parijsalacarte.nl


Dichtbij op Vakantie

Dichtbij op Vakantie

Onze vakantieblog site voor vakanties tot en met 750 kilometer van Nederland vandaan. Al deze vakanties zijn dus “gemakkelijk” met de auto te bereiken. Leuke ideeën in Nederland, België, Denemarken, Luxemburg en Noord-Frankrijk  voor verschillende vakanties.

Dichtbijopvakantie.nl


Toer.info

Toer Info

Opzoek naar een leuke actieve vakantie over de hele wereld. Dan is Toer.info onze vakantieblog site waar jij je informatie vandaan kan halen. Leuke toers die je maken op je volgende vakantie.

Toer.info


Vakantieaccommodaties.info

Vakantie Accommodaties

VakantieAccommodaties is onze vakantieblog site dat zich alleen maar richtig op vakantieaccomodaties. Deze accommodaties kunnen zich bevinden in vakantiehuizen, campings, vakantieparken en hotels. Populair zijn ook de groepsaccommodaties. Deze vind je uiteraard ook bij ons.

Vakantieaccommodaties.info


Wintersport Europa

Wintersport Europa

Voor de wintersporter doen wij graag ons best. Daarom zijn we ons ook gaan verdiepen in de wintersport. Deze wintersport site focust zich op allerlei leuke wintersporten door Europa. Hier vind je verschillende informatie over bijvoorbeeld wintersport accommodaties, skihuur, skipassen, skilessen en tips voor een veilige wintersport.

WintersportEuropa.nl


Sneeuwsport.info

Sneeuwsport Info

De tweede site voor vakantieblogs over wintersport waar we over schrijven, is sneeuwsport.info. Het verschil met de andere site is dat je hier gemakkelijk kan zoeken naar een vakantie. Met filters kan je namelijk gemakkelijk filteren per gebied en per land. Ook geven we hier vele tips voor je volgende wintersport vakantie.

Sneeuwsport.info


Wintersport nieuwsbrief.nl

Wintersport Nieuwsbrief

Op wintersport nieuwsbrief vind je allerlei handige informatie over wintersport. Deze site is gecombineerd met sneeuwsport.info en wintersporteuropa. Vanuit deze site wordt dan ook in de winterperiode de nieuwsbrief geschreven. In de nieuwsbrief vindt je allerlei tips en aanbieding voor wintersport. Doe er je voordeel mee.

Wintersportnieuwsbrief.nl


Zwembadvakanties.nl

Zwembadvakanties

Zwembadvakanties is een term die we graag terug willen zien in het woordenboek. Zwembadvakanties zijn vergelijkbaar met strandvakanties. De naam zegt het al: het wordt een vakantie aan het zwembad. Hier vind je de grootste, mooiste en vetste zwembaden op hotels, vakantieparken en campings. Hou je van zwemmen op vakantie, dan raden we aan dat je hier een kijkje neemt.

Zwembadvakanties.nl


Vakanties voor Jongeren

Vakanties voor jongeren

Vakanties voor jongeren is eigenlijk de opvolger voor de reizigers die te oud zijn voor vakantie voor tieners. Hier vind je de leukste vakanties voor jongeren. Ga je met je vriendengroep of examenreis of feestvakantie of ga je met je partner op een leuke stedentrip, wintersport of romantische vakantie? Ook vind je hier leuke ideeën voor groepsreizen en rondreizen voor jongeren en jongvolwassenen.

Vakantiesvoorjongeren.nl


Jongerenreizenvergelijken.com

Jongerenreizen vergelijken

Onze tweede site van vakantieblogs voor jongeren is Jongerenreizen Vergelijken. Anders aan de andere site voor jongeren is dat deze site verschillende jongeren vakanties met elkaar vergelijkt. Zo vind je hier vele “top 10” lijstjes. Leuk om inspiratie op te doen als je nog geen idee hebt waar je naar toe wilt gaan op vakantie.

Jongerenreizenvergelijken.com


Sportieve-vakanties.nl

Sportieve vakanties

Voor de sportieveling hebben we ook een leuke vakantieblog bedacht. Hier vind je leuke vakantie ideeën voor actieve vakantie, zoals fietsvakanties, wandelvakanties, tennisvakanties en golfvakanties. Maar ook hebben we leuke ideeën als je bijvoorbeeld formule 1 of voetbalwedstrijden wilt gaan bezoeken.

Sportieve-vakanties.nl


Vakantiesmetwellness.nl

Vakantie met Wellness

Naast sportieve vakanties hebben we ook wat bedacht voor complete ontspanning voor tijdens je vakantie. Op deze vakantieblog vind je de fijnste vakanties vol met wellness. Op deze website vindt je naast de vakanties ook wellnessdagjes en retraites. Ontdek vakantiewoningen met sauna’s of bubbelbaden, hotels met grote wellnesscentra of veel meer.

Vakantiesmetwellness.nl


Travel aWay of Life

Travel aWay of Life

Travel aWay of Life is de persoonlijk vakantieblog site van Melvin. Hij vertelt hij tot in detail over alle reizen die hij heeft gemaakt. Prachtige foto’s in combinatie met een persoonlijke blog. Dat maakt deze tips handig voor je voorbereiding van je eigen vakantie. Vragen over deze blog? Dan kan je contact op nemen met Melvin: melvin@y-catcher.nl

Travelawayoflife.nl


VakantieRoulette

Vakantie Roulette

VakantieRoulette is eigenlijk onze “funwebsite” voor degene die er niet uitkomen met hun keuze over de vakantie. Wij maken dan een beslissing waar eventueel je vakantie naar toe kan gaan. Het enige waar je zelf voor kiest is een stedentrip of een zonvakantie.

Vakantieroulette.nl


Vakantiehuizen.blog

Vakantiehuizen Blog

De website is nog in opbouw, maar op deze vakantieblog kan je verschillende vakantiehuizen vinden. Een luxere vakantie in leuke vakantiewoningen. Met een handig filter zal je snel je vakantiehuis vinden.

Vakantiehuizen.blog


VakantieUitzoeken.com

Vakantie Uitzoeken

In 2021 hebben wij deze prachtige site overgenomen. Wij zijn flink bezig deze site in onze stijl te maken en te te optimaliseren. Het unieke aan de website is het uitgebreide zoekfunctie om een vakantie te vinden die bij je past. En daarbij hoort natuurlijk een goede aanbieding.

Vakantieuitzoeken.com


NaarValencia.nl

Naar Valencia

Sinds Jenny op reis is geweest naar Valencia is ze dol geworden op de Spaanse stad. Op deze site van je dan ook verschillende informatie over de stad Valencia. Ook heeft Mexx veel geschreven over deze website. Zij heeft een half jaar lang in Valencia gewoont. Persoonlijke ervaringen van een local en toerist dus. Alle informatie voor een stedentrip naar Valencia vind je hier.

Naarvalencia.nl


BungalowparkenOpDeVeluwe.nl

Bungalowparken op de Veluwe

Al 20 jaar heeft Jenny een vakantiehuis op de Veluwe. In Hoenderloo heeft ze samen met haar man een vakantiehuis op Bungalowpark Hoenderloo. Een vakantieblog over de Veluwe kon dus eigenlijk niet uitblijven. Leer alles over de bungalowparken op de Veluwe van iemand die hier al 20 jaar naar op vakantie gaat.

Bungalowparkenopdeveluwe.nl


Reisgidsbali.nl

Reisgids Bali

Melvin heeft de droom van vele mensen mogen beleven. Een rondreis door Bali. Daarom kon een vakantieblog over Bali ook niet ontbreken. Deze website is nog in opbouw, maar het belooft een prachtige site te woorden vol met leuke persoonlijke foto’s en reisverhalen.

Reisgidsbali.nl


Kroatie.online

Kroatië Online

Een nieuwe site van ons is Kroatië.Online. Hier vind je alle informatie over je volgende vakantie in Kroatië. Van leuke vakantie-ideeën tot persoonlijke verhalen. Ook vind je hier de leukste vakantieparken, campings en hotels in Kroatië.

Kroatie.online


Tips-Amsterdam.nl

Tips Amsterdam

Ons bedrijf is gevestigd in de buurt van Amsterdam. Daarom dachten we eigenlijk dat het wel leuk is om een vakantieblog te maken over Amsterdam. Deze site moet nog verder worden ontwikkeld, maar de plannen voor de vakantieblog zijn groot!

Tips-amsterdam.nl


Goedetengezondleven.nl

Goed eten gezond leven

Goed eten Gezond leven is de enige niet gerelateerde vakantieblog. Toch willen we hem met trots graag hier vermelden in deze rij. Het is de persoonlijke blog site van Vanessa en Jenny. Een leuke website met een hoog influencer gehalt. Een populaire website voor jongeren en ouderen die werken aan hun gezondheid of daar wat aan willen veranderen.

Goedetengezondleven.nl


Hopelijk heb je wat aan onze vakantieblogs! Wil je ook schrijven op onze vakantieblogs? Contacteer dan Melvin op melvin@y-catcher.nl