Het aantal hotels en resorts aan de zuidkust van Turkije groeit al jaren en de verwachtingen zijn dan ook dat dit nog jaren door zal gaan. De explosie van het massatoerisme heeft ertoe geleid dat er de afgelopen jaren aan de kusten van Alanya, Side en Belek schitterende hotels zijn verrezen. Kusadasi is hier geen uitzondering op en het aantal hotels groeit ook hier gestaag. Voor 2015 lijken er zelfs meer nieuwe hotels te gaan openen dan in de afgelopen jaren. Onder deze hotels bevinden zich Amara Sealight Elite en Ramada Resort Kusadasi & Golf.

Amara Sealight Elite

Dit hotel zal in april 2015 zijn deuren openen en er wordt al veel van verwacht. Dit vijfsterrenresort zal beschikken over een uitgebreide ultra-allinclusiveformule waardoor alle gasten zich op elk moment van de dag tegoed kunnen doen aan een hapje of een drankje. Men heeft hier de keuze uit maar liefst negen (!) à la carte-restaurants en verschillende bars om gebruik te maken van de allinclusiveverzorging. De hotelgasten kunnen worden ondergebracht in 392 kamers waarvan 354 standaardkamers zijn. Hierin kunnen gasten gebruik maken van wifi, televisie, airconditioning, een kluisje en een balkon of terras. Verder beschikt dit hotel over een groot aantal faciliteiten die zelfs de meest verwende vakantieganger tevreden zullen stellen. Zo beschikt het hotel over meerdere zwembaden en waterglijbanen, een fitnesscentum, een speelhal, een privézandstrand, een bioscoop en nog veel meer.

Ramada Resort Kusadasi & Golf

Ook bij dit resort hoeft u geen rekening te houden met het eten en drinken aangezien het verblijf hier op basis van all inclusive is. Het hotel beschikt over zeven restaurants, waarvan drie à la carte, en vijf bars, waaronder een pool- en vitaminebar. Naast een groot aantal restaurants en bars zijn er ook zes zwembaden beschikbaar. Hiervan is er één binnen, één voor kinderen en één met waterglijbanen die uren plezier bieden. Het binnenzwembad is te vinden bij het wellnesscentrum waar schoonheidsbehandelingen, massages en de stoombaden op u wachten. Verder is er wifi beschikbaar, kunt u sporten in het fitnesscentrum en is er animatie voor jong en oud. Veel gasten zullen dit hotel echter bezoeken om gebruik te maken van de golffaciliteiten van het hotel. Vanaf het hotel rijdt er een shuttleservice naar meerdere golfbanen in de buurt.

Kusadasi

Kusadasi is een stad met zo’n 50.000 inwoners, wat ’s zomers toeneemt tot zo’n 300.000 personen. Hier vindt u schitterende stranden, moskeeën en een grote jachthaven. Ook is er de mogelijkheid om duiveneiland te bezoeken. Dit is een eilandje vlak voor de kust waar een oud Byzantijns fort op gebouwd is. Dit fort had als doel de stad te verdedigen tegen piraten. Heden ten dage is het fort te bezoeken door middel van een verbindende dam tussen de kust en het eiland.

photo credit

2 reacties

  1. Visum Turkije

    Heeft u uw Visum voor Turkije niet online willen aanvragen en wilt u dit op de vliegveld doen? Dit betekent dat u na een lange reis nog eens in een lange rij moet staan wachten voor aanvragen van een visum. Mocht dit echter online aangevraagd zou zijn heeft het ook natuurlijk voordelen, o.a. direct doorlopen naar de paspoortcontrole, dus advies en blijft voor vertrek naar turkije online uw visum aan te vragen, zo voorkomt u ook van lange wachttijden en kan uw vakantie al snel beginnen. De kosten voor visum bedraagt momenteel 24,50- euro p/p.

    Beantwoorden
  2. Visum Turkije aanvragen

    Heeft u een visum voor Turkije nodig? Sinds 1 november 2014 kan een visum voor Turkije online aangevraagd worden. U hoeft dus niet meer in de lange wachtrijen op het vliegveld te staan voor een visum. U visum Turkije aanvraag kunt u voor vertrek al online regelen Visum Turkije 15 euro . Om uw e-visum Turkije aan te vragen, hoeft u alleen het aanvraagformulier in te vullen en te betalen via iDEAL of Mister Cash.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.