De Belgische Ardennen liggen op een steenworp afstand van Nederland, maar het is toch een heel andere omgeving, waarin van alles te doen is. Ideaal voor een weekendje weg, even lekker er tussenuit met het gezin. Maar ook bij een langer verblijf tijdens bijvoorbeeld de zomervakantie, is er genoeg te beleven. Niet voor niets is deze locatie dan ook erg populair onder Nederlandse vakantiegangers. 

Camping Polleur is een familiecamping in een bosrijke omgeving bij het plaatsje Polleur, vlak bij Spa en midden in de Belgische Ardennen. De camping ligt aan het riviertje de Hoëgne. Op de camping is er voor ieder wat wils. Er kan natuurlijk gekampeerd worden, maar bijvoorbeeld het huren van een caravan of een verblijf in een landhuis is ook mogelijk. Op de camping is veel te doen voor jong en oud: heerlijk zwemmen in het zwembad, lekker eten in het restaurant, spelen in de speeltuin… Voor de oudere jeugd zijn er sportactiviteiten en is er een disco.

Survivalactiviteiten in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn een uitstekende omgeving om allerlei survivalactiviteiten te doen. De heuvelachtige omgeving, de wilde rivieren, de rotswanden, de paden enzovoorts zijn een speeltuin voor mensen die van actie houden. Camping Polleur organiseert in samenwerking met survivallife.be daarom diverse survival- en adventure-activiteiten. Van klimmen en abseilen tot paintball, van kajakken tot langlaufen in de winter. Neem ook eens een kijkje op survivallife.be, en bekijk wat je allemaal kunt doen in de Belgische Ardennen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten