Tsjechië heeft alles voor een geslaagde kampeervakantie. Denk aan de prachtige nationale parken, het fantastische berglandschap, de mooie en historische dorpjes en de sfeervolle terrasjes. In Tsjechië komt iedere kampeerder aan zijn trekken, of je nu zon, zee en strand wilt of juist het uitdagende berglandschap wilt verkennen. Bovendien is het leven in Tsjechië ook nog eens erg goedkoop en bevat Tsjechië veel leuke campings.

Praag

Bij een vakantie naar Tsjechië denkt u natuurlijk snel aan de fantastische hoofdstad Praag. Een wereldstad, die niet voor niets ‘de gouden stad’ wordt genoemd. In Praag hoeft u zich niet te vervelen met al die gezellige pleinen, de heerlijke restaurants en de leuke cafeetjes. Daarnaast heeft Praag genoeg leuke campings met zwembaden en speeltuinen zodat ook de kinderen zich prima vermaken!

Lipnomeer

Een hoogtepunt waar al jaren veel toeristen hun vakantie vieren is natuurlijk het prachtige Lipnomeer. Aan het Lipnomeer zijn volop mogelijkheden voor een sportieve vakantie. Er zijn prachtige fiets en wandel routes aanwezig, maar denk ook aan al de verschillende uitdagende watersporten die er worden aangeboden. En de vakantieganger die juist wilt relaxen kan dat prima doen op de verschillende strandjes rond het Lipnomeer.

Voor meer informatie: www.suncamp.nl/nl/nl/campings/tsjechie

photo credit