Als je op vakantie gaat met het vliegtuig, wil je er zeker van zijn dat je auto niet gestolen is als je terugkomt. Veel mensen kiezen er daarom voor om zich te laten brengen en halen door bekenden. Soms is het nog lastig om iemand te vinden die deze taak op zich wil nemen, vooral als je ’s ochtends heel vroeg of ’s nachts op het vliegveld moet zijn.

Voor jou als vakantieganger is dat niet zo’n punt; je hebt immers nog de hele vakantie om daarvan uit te rusten. Voor de brenger en ophaler is het wel vervelend, omdat die waarschijnlijk de volgende dag gewoon weer aan het werk moet.

Ga met je eigen auto naar het vliegveld

Het is gemakkelijker om met je eigen auto naar het vliegveld te gaan dan om je te laten brengen en halen. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om je auto op de parkeerplaats van het vliegveld te zetten, maar dan moet je er wel rekening meer houden dat je nog een parkeerplek moet zoeken. Ook kunnen de kosten dan aardig snel oplopen. Het is daarom veel handiger om je auto op een parkeerplaats van een shuttleservice te zetten. Je weet zeker dat er plek is omdat je van tevoren reserveert en bovendien zijn zulke parkeerplaatsen goed beveiligd, zodat je zeker weet dat je je auto aantreft zoals je hem hebt achtergelaten.

De shuttle zorgt dat je je vlucht nooit mist

Als je je auto op een parkeerplaats van een shuttleservice hebt gezet, ben je een stukje van vliegveld Eindhoven af. Je wordt dan door de shuttleservice naar het vliegveld gebracht. Zo hoef je niet nog een trein of bus te nemen, of een dure taxi te bestellen. Bovendien mis je nooit meer je vlucht, omdat de medewerkers van de shuttleservice precies weten wat de snelste weg is. Daarnaast is de parkeerplaats van een shuttleservice vaak goedkoper dan parkeren op het vliegveld, wat natuurlijk ook een groot voordeel is.

Bron: eazzypark.nl