Met het WK 2014 in aantocht begint menig voetbalhart sneller te kloppen. De grote vraag is uiteraard of we de prestaties van het vorige jaar kunnen evenaren, zo niet verbeteren. We weten allemaal, dit zal een enorme kluif worden. Dit jaar zal het WK gespeeld worden in een van de mooiste landen van Zuid-Amerika, namelijk Brazilië. Los van de prestaties die het Nederlands elftal gaat leveren, zal een bezoek je aan dit prachtige land zeker niet teleurstellen. Heb je dus wat tijd en geld over, boek dan dat ticket naar Brazilië en schreeuw onze helden naar de finale

Salvador speeltijd Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal heeft traditiegetrouw een lastige poule. Met niemand minder dan het Spaanse, Australische en Chileense elftal wordt het ook in 2014 weer een lastig toernooi. De openingswedstrijd zal dan ook direct een kraker van jewelste worden: “Spanje – Nederland” Deze topper zal gespeeld worden in Salvador in de Bahia Arena. Uiteraard hopen we hier gelijk een belangrijke stap te zetten naar de finales!

In stijl op vakantie: met je Nederlands elftal shirt

Uiteraard kan een gepast outfit niet ontbreken bij jouw trip naar Brazilië. Onze helden aanmoedigen doe je uiteraard in stijl, in je Nederlands elftal shirt! Hier kun je je Nederlands elftal shirt kopen en ben je gegarandeerd van de goedkoopste deal. Is je budget wat lager en houd je meer van de stijlvolle oplossing, kijk dan hier voor een overzicht van Oranje Stropdassen. Wil je graag oude tijden herleven, ben je bijgelovig en denk je dat het dragen van het shirt uit het meest succesvolle jaartal voor het Nederlands elftal alle tijden bijdraagt aan de overwinning? Kijk dan hier voor de retro Nederlands elftal shirts uit 1988.

Finaleplaats realistisch?

Als het aan de 12e man niet meer kan liggen, jij bent immers gearriveerd in Brazilië, is het dan realistisch om wederom een finaleplaats te bemachtigen? Wij als nuchtere Hollanders zijn dan al gauw geneigd te zeggen, onmogelijk. Aan de andere kant, als je je afvraagt hoeveel mensen een stuiver gaven voor het Nederlands elftal tijdens het vorige WK is er zeker hoop! Kortom, we gaan er voor en hopen op nog grotere successen dan vier jaar geleden!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.