Registreren

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Goed nieuws voor de Nederlandse vrouw. Uit het vakantieonderzoek van reisorganisatie Corendon blijkt dat de man zijn partner in badkleding gemiddeld een 8 geeft. Vrouwen kunnen deze zomer dus met een gerust hart aan het strand of zwembad liggen. Hun verschijning wordt door hun partners met een dikke voldoende gewaardeerd. De Nederlandse vrouw word beoordeelt met een 8,06.

Nederlandse man mag er ook wezen

Ruim 70% van de vrouwen geeft aan dat ze het belangrijk vinden hoe hun partner eruit ziet in badkleding. Ze vinden het niet alleen belangrijk, ze waarderen hun partners ook met een vrij hoog cijfer. Hoewel iets minder hoog dan bij de vrouwen, de Nederlandse man krijgt in badkleding van zijn vrouw gemiddeld een 7,73.

Er goed uitzien in zwemkleding belangrijk voor Nederlanders

We mogen weer met z’n allen naar de sportschool. Nederlanders vinden het belangrijk dat hun partner er goed uit ziet in zwemkleding. Van de vrouwen vindt maar liefst 85% het belangrijk dat hun partner er goed uit ziet op het strand of aan het zwembad.

Bron: persbericht Corendon

Over de auteur

Op VakantieBlogger.nl kan iedereen zijn of haar vakantieblogs plaatsen! Deel je reiservaringen en doe inspiratie op voor je volgende vakantie. Van reizigers, voor reizigers.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*